Huikea Vipp Loft

Sisustustoimittajien Köpiksen reissusta riittää ammennettavaa! Käyn joskus edelleen fiilistelemässä näitä kuvia läpi, oli niin inspiroiva reissu.

Oma suosikkikohteeni oli ehdottomasti vierailu Vippin pääkonttorille ja sen yläkerrassa sijaitsevaan Loftiin <3.

En ollut aiemmin kauhean syvällisesti perehtynyt Vippin tarinaan ja historiaan, siksi sen kuuleminen kosketti syvästi. Lue kollegan Hanna Sumarin postaus täältä! Oliko kaupallisuuteen verhottua nyyhkytarinaa vai aidosti kerrottua historiaa, ei sen niin väliä, itselläni alkoi tietysti alaleuka väpättää, kun omista edesmenneistä vanhemmista puhuttiin…

No mutta, pääsimme siis vierailulle Loftiin. Se on paitsi Vippin showroom, myös jättimäinen hotellihuone/tila, jota voi vuokrata. Olisi huippua lähteä tuonne vaikka Sisustustoimittajien hallituksen kokoukseen tai suvun kesken ihan vaan kesälomamatkalle! Rakennus sijaitsi aikoinaan huonokuntoisena keskellä "ei mitään" aluetta, kun Vipp päätti ostaa sen ja saneerata kohteen pääkonttorikseen. Ihan huikeaa!

Loftissa on esillä monia Vippin tuotteita, esimerkiksi upea keittiö. Se on ensimmäinen tuote, josta olen intoillut kunnolla Vippin valikoimissa! Meillä on kotona Vippin inspiroima musta keittiö, joka on Kirsi Valantin Loft-malli, sitä ei enää valmisteta. Tykkään  meidän keittiöstä ihan hulluna ja reissun jälkeen oli pakko hankkia meille Vippin poljinroskis, josta koko bisnes on saanut alkunsa. Vähän kuin olisi se Vippin keittiö nyt itsellä.

Vipp kehittyy hurjaa vauhtia ja pientavaroiden perään he laajentavat nyt kalusteisiin ja valaisimiin. Tämä on saanut alkunsa siitä, että heillä on intressi kehittää kokonaisvaltaista Vipp-elämystä tilojen kautta. Ovatko ne sitten jatkossa hotelleja, huoneita, taloja vai mitä, sen jää nähtäväksi... Odotellaan innolla! Näitä kalusteita testataan Loftissa, nyt siellä oli testissa esimerkiksi nuo takan edessä kuvissa näkyvät ruokapöydät!

Tykkäsin Loftissa eniten rentoudesta ja kodikkuudesta, omaan osaamiseen luottaen. Siellä oli muidenkin valmistajien tuotteita, mm. By Lassenin Tired Man- lepotuolit. Ei tiukkapipoisesti vain omaa esitellen, vaan vapautuneesti hyvää fiilistä luoden, yleisesti paljon kaunista ja hyvää. 

Ihan mielettömän hieno kohde, ihanaa, että pääsimme  käymään! Pääsin myös ojentamaan meidän uuden kirjan suoraan Jette Egelundin käteen, se oli ehkä huippuhetki tällä reissulla <3. 

Reissun jälkeen myös Helsinki sai oman Vipp-myymälänsä, kun Nomartissa aukesi Vipp-showroom komeine keittiöineen.

 

VippLoft_0.JPG
VippLoft_1.JPG
VippLoft_2.JPG
VippLoft_4.JPG
VippLoft_5.JPG
VippLoft_6.JPG
VippLoft_7.JPG
VippLoft_8.JPG
VippLoft_9.JPG
VippLoft_10.JPG
VippLoft_12.JPG