Suunnittelijan poimintoja Värisilmän valikoimista - ruskeaa ja kultaa

Kaupallinen yhteistyö Värisilmä Tammiston kanssa.

Tähän viimeiseen postaukseen kokosin vähän tummempia ja eksoottisempia valintoja. 

 Ruskea iso laatta Interno 9 Mud. Se valikoituikin hiljattain yhteen sisustukseeni, jossa halusimme asukkaiden kanssa aitoja luonnonmateriaaleja ja luonnosta inspiraationsa saaneita pintoja. Näille asiakkaille nousee moderni vapaa-ajankoti mäntyjen keskelle, joten otimme männynkaarnan sävyjä pintamateriaaleihinkin. Tuo kuvissa vilahtava sisalmatto toistaa myös tätä ideaa.

pieni_talo_helsingissa_varisilma_4.jpg
pieni_talo_helsingissa_varisilma_1.jpg

Ruostemainen tapetti Borås Tapeterin Oriental Dreams-malliston kuosi Sahara Evening. 

Jotta kokonaisuudesta ei tulisi liian tumma, johonkin tilaan kannattaa valita vaaleampaa väriä. Luonnonvalkoiset, eläväpintaiset ja pienet laatat ovat Artisan Ochre.

Luontoteemaan hyvin sopiva bambutapetti on Engblad & Con Global Living-mallistosta kuosi Bamboo Garden.

pieni_talo_helsingissa_varisilma_5.jpg
pieni_talo_helsingissa_varisilma_6.jpg

Värisilmällä on oma Unelmien Värit-seinämaalivärikartta, joten nyt vasta opettelen käyttämään. Siitä löytyy tapetteihin ja laattoihin sopivia sävyjä. Värisilmä on tehnyt valmiiksi valintoja helpottamaan värimaailmoja, joista Maailman rannoilla taitaa olla oma suosikkini. Ohutta yläpilveä-teemasta löytyy hyviä ja käyttökelpoisia valkoisen sävyjä. 

 Silloin kun sisustukseen ei haluta mitään voimakkaita elementtejä, hennosti kuvioitu tapetti on hyvä valinta. Viiva-pilkku-tapetti löytyy Engblad & Con Global Living-mallistosta, se on kuosi Chevron Dots.

Yhteistyön kautta saamani mallipalat toimivat loistavasti myös suunnittelijamateriaalina jatkossa, näistä löytyi jo monta uutta suosikkia!

Jos ei halua säilöä kotona isoja laattoja ja tapettikirjoja, Tammiston Värisilmä ei ole kaukana! Siellä on kattava myymälä- ja näyttelytila, jossa on kattavasti ja monipuolisesti malleja esillä ja jossa saa rauhassa sommitella haluamiaan kokonaisuuksia.